Now Live q

FESTIMI I KRISHTLINDJES

Mirë se erdhe!

ICF Tirana është një kishë bashkëkohore e themeluar në Bibël. Ne synojmë të jemi kishë e gjallë, pasionante që gjendet afër njerëzve dhe përcjell zemrën e Perëndisë.

ICF Tirana

Tirana është qytet në rritje me gati 1 milion banorë. I mbushur me njerëz që janë të gatshëm për ti dhënë vetes një shans të ri. Ne jemi një kishë që është në sinkron me hapin e kohës dhe po synojmë të arrijmë ata që kanë vendosur ta ndërtojnë jetën në Tiranë me Lajmin më të Mirë që ekziston në botë, atë të Jezu Krishtit

Ajo që është më e rëndësishme për ne, është të jemi këtu për ti shërbyer njerëzve dhe jo e kundërta.

Ne ju mirëpresim ngrohtësisht në një nga festimet.
Nëse ke ndonjë pyetjeju lutem kontaktoni me ne personalisht pas festimit, me cel ose me email

Mësoni më shumë rreth nesh:

Previous Series