Now Live q

Ladies Loung

Ladies Lounge është një konferencë për vajza dhe gra që ndodh cdo Nëntor në Tiranë. E krijuar posacërisht për vajzat dhe gratë, për të patur një kohë të vecantë nën shoqërinë e njera-tjetrës, për të përjetuar Perëndinë në një formë dhe mënyrë të re; për t’u mbushur plot shpresë dhe gëzim për të ardhmen. Ja si duket koha jonë bashkë (link me videon highlight te fundit)
Perjetime: (2-3)
Si të marrësh pjesë në eventin e radhës?
Këtë Nëntor më datë 11, na pret një ditë e plotë unike. “Rooted in the Garden” është tema e këtij viti. Shiko intron këtu: https://youtu.be/v8KmmJmhRyQ

 Rezervo vendin tënd këtu: https://forms.gle/uG3KYbSuLdf9hRëH8